HNL

Hajdukov hit igrač: Uzor mi je Ronaldo. Cilj i san mi je Liga prvaka

Foto: Dalmatinski portal, EPA

POLJUD je u 72. minuti ustao i ovacijama ispratio Leona Krekovića na utakmici protiv Gorice. Za mnoge nepoznanica, no navijači Hajduka itekako su upoznati s mladićem rođenim u Kninu prije 19 godina.

Hajduk je odigrao protiv Gorice utakmicu sezone i sa 6:0 srušio goste i nanio im najveći poraz otkako su u HNL-u. Jedan od najboljih igrača Hajduka bio je napadač Leon Kreković.

Mladi hrvatski reprezentativac prvi put je u karijeri zaigrao za Hajduk od prve minute u HNL-u i odmah pobrao simpatije navijača Hajduka. Kreković je zabio za 1:0, a zabio je Gorici i u drugom dijelu jedan od najboljih golova sezone, no nakon pregleda VAR-a gol je poništen zbog zaleđa. 

Na pripremama je bio najbolji igrač Bijelih s tri gola. Jedan je zabio Honvedu i dva Vardaru. 

Hajdukov mladić dao je intervju za Dalmatinski portal i otkrio svog idola i ciljeve u karijeri.

"Cristiano Ronaldo mi je uzor", rekao je Kreković pa prokomentirao prvijenac za Hajduk u HNL-u.

"Ništa se posebno nije promijenilo. To je jedan detalj u mom životu koji će ostati upamćen, ali na meni je da ostanem isti i nastavim istim tempom. Primio sam jako puno poruka, pogotovo na Instagramu, to je bilo ludilo. Ali, to je sada prošlo i okrenut sam budućnosti."

Ciljevi?

"Bio bi zadovoljan da zabijem još koji gol, pomoći ekipi. Tablicu ne gledam, na nama je da radimo i nastavimo što bolje igrati. Moj cilj i san je Liga prvaka", izjavio je Kreković.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.