Hajdukov prvak pohvalio se poklonom koji je dobio od suigrača

Foto: Robert Matić i Miro Gabela / Hajduk.hr

LIJEVI bočni igrač Hajduka Ismael Diallo (27) pridružio se reprezentaciji Obale Bjelokosti koja će danas u 18 sati odigrati prijateljsku utakmicu s Beninom, dok je u utorak očekuje prijateljski susret s Urugvajom.

Diallo se tijekom reprezentativnog okupljanja na Instagramu pohvalio poklonom koji su on i ostali sunarodnjaci dobili od suigrača Seka Fofane i Francka Kessieja. Riječ je o Rolexu, modelu koji su zvijezde reprezentacije Fofana i Kessie poklonili suigračima povodom osvajanja Afričkog kupa nacija.

Podsjetimo, Obala Bjelokosti je u veljači pobijedila Nigeriju 2:1 u finalu i osvojila kontinentalni turnir. Diallo je bio u kadru reprezentacije tijekom cijelog Afričkog kupa nacija, međutim nije igrao ni minutu. Prema podacima Transfermarkta, ukupno je u karijeri upisao jedan reprezentativni nastup.

Reprezentativci Obale Bjelokosti dobili su bonuse i vile od predsjednika

Predsjednik republike Alassane Ouattare svakog reprezentativca nagradio je s 50 milijuna CFA franaka (76.000 eura) te im je poklonio vile identičnih vrijednosti. Odlikovani su i nagrađeni na predsjedničkoj ceremoniji u Abidjanu, a najveću nagradu dobio je izbornik Emerse Fae, kojem je pripalo 152.000 eura. Igrači i osoblje odlikovani su nacionalnim ordenom, najvišim priznanjem u Obali Bjelokosti.

Diallo je u karijeri nastupao za ES Bingerville, Bastiju, Ajaccio i Hajduk. U splitski klub stigao je tijekom ljeta 2023. i dosad je za njega upisao 22 nastupa u svim natjecanjima te po jedan gol i asistenciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.