Hajdukov stoper promašio nemoguće. Pogledajte odakle nije zabio

Screenshot: MaxSport

FILIP UREMOVIĆ (26) u karijeri je postigao pet golova, ali je morao i šesti. To nije uspio zbog nevjerojatnog promašaja u 5. minuti utakmice kod Slavena. Na centaršut s lijeve strane Hajdukov stoper je bio najviši, ali nije na loptu išao nogom, nego glavom. Zahvatio ju je na jedva dva metra od gola, i to pred dijelom vrata koji je bio prazan jer je Slavenov golman bio na drugoj strani. 

No, premda jako blizu nebranjenog dijela gola i na lopti, Uremović je reagirao stoperski, kao da gol ispred sebe brani, a ne kao da pokušava zabiti u njega. Umjesto da samo postavi nogu i sprovede loptu u praznu mrežu, Uremović je loptu nabio visoko iznad gola. Kada je vidio što je napravio, bio je bijesan, kao i njegov suigrač Marko Livaja. Naime, Uremović je ovim nabijanjem njemu skinuo loptu s glave. Najbolji Hajdukov strijelac čekao je sam na drugoj stativi u stavu da zabije glavom, što bi mu vjerojatno i uspjelo. 

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.