Hajdukov veliki promašaj briljira daleko od Europe. Pogledajte golčinu

Foto: Screenshot

DIMITRIOS DIAMANTAKOS (30) u Hajduk je stigao u kolovozu 2020. iz St. Paulija kao igrač koji je trebao instantno pojačati napad splitskog kluba. To se nije dogodilo. Grčki napadač je za Hajduk odigrao 30 utakmica te zabio dva gola uz jednu asistenciju. Hajduk ga je nakon dvije godine posudio u izraelski Ashdod, a od kolovoza 2022. Diamantakos je igrač indijskog kluba Kerala Blasters. 

U deset nastupa ove sezone ima šest golova i jednu asistenciju, a jučer je u utakmici indijskog prvenstva protiv Chennaiyina (3:3) zabio prekrasan gol. Diamantakos je tukao iz daljine te prelijepo pogodio za 3:3. To mu je bio drugi gol na toj utakmici. Njegova momčad trenutno je prvoplasirana u Indiji, a on je drugi strijelac prvenstva s četiri gola. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

U ljeto 2020. Hajdukov tadašnji sportski direktor Mario Stanić ovako je najavio, kako je rekao, veliko pojačanje: "Diamantakos je bio naša prva opcija i, kako smo odlučili ciljano dovoditi igrače, on je bio taj za kojeg smo bili sigurni da je igrač za Hajduk po svim karakteristikama. Pet dana nitko od nas nije spavao, ali smo uspjeli."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.