Hajdukovci na Fejsu najviše hvale otpisanog igrača: "Tko je tu lud?!"

Foto: Miro Gabela, Robert Matić/Hajduk.hr

HAJDUK je pobijedio Slaven Belupo 0:1 u Koprivnici u utakmici 31. kola SuperSport HNL-a. Jedini pogodak na utakmici zabio je Aleksandar Trajkovski u 12. minuti. Hajduk je ovom pobjedom prekinuo negativan niz od pet poraza u svim natjecanjima te stigao do prve pobjede nakon 42 dana i gostovanja kod Gorice.

Nakon utakmice navijači Hajduka na društvenim mrežama najviše su komentirali činjenicu da je Vadis Odjidja-Ofoe, 35-godišnji Belgijac, opet bio u prvih 11. Dio navijača smatra da umjesto njega, koji će vjerojatno otići u srpnju, u završnici sezone treba igrati netko mlađi, a dio je oduševljen Odjidjinom igrom u Koprivnici.

"Odjidja najbolji", "Điđi je odigrao profesorski, ja više ne znam tko je dolje lud", "Odidja igra već drugu utakmicu zaredom od prve minute i po mom mišljenju odigrao je obje odlično. Upravo je zato i doveden, da svojim iskustvom i potezom pomogne ovoj momčadi u osvajanju prvenstva. Međutim, kod Mistera je odigrao 21 minutu u svim utakmicama", "Ovaj Odjidja za kojeg viču da je debeo i da ne može je već drugu utakmicu starter i uopće mu ne smeta manjak forme za ono što igra", "Nije mi jasno zašto se ne uigrava ekipa koja ostaje za narednu sezonu nego se forsiraju oni koji odlaze kao da je nekom u interesu da Hajduk i sljedeće sezone bude loš", "Debeli Odjidja je Messi za Krovinovića", samo su neki od komentara navijača Hajduka.

Belgijac je stigao u srpnju prošle godine u Hajduk bez odštete iz Genta. Ukupno je za splitski klub odigrao 932 minute i upisao dvije asistencije. Ranije je igrao za Anderlecht, HSV, Brugge, Norwich, Legiju i Olympiakos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.