Hajdukovi Australci: Sve bi dali za pobjedu protiv Dinama



NA DANAŠNJOJ press konferenciji u utrobi Poljuda s novinarima su se družili ovoljetna pojačanja Hajduka iz Australije Steven Luštica i Ljubo Milićević. Prvi je riječ dobio omaleni veznjak, koji se sve češće nameće kao standardno rješenje bugarskog trenera Krasimira Balakova.

"Svi želimo pobjedu, a osobno nema toga na svijetu što ne bi dao da u subotu slavimo protiv Dinama. Znam da će navijači biti uz nas, a moramo im uzvratiti dobrom igrom i agresijom. Istina je, Dinamo ima dobru momčad, ali moramo se koncentrirati na sebe, samo tako možemo do tri boda. Nervoza? Nema nervoze, u suprotnom nema se što raditi u nogometu", rekao je Luštica, priznavši da je iz Australije gledao na televiziji dvoboje Hajduka i Dinama.

"Da, imao sam hrvatsku televiziju u Australiji i gledao sam puno Hajdukovih utakmica. Što se tiče dvoboja s Dinamom, pamtim onu 2:0 pobjedu prije dvije godine. Heh, naravno da tada nisam ni sanjao da bi ovako brzo ja mogao zaigrati za Bijele u našem najvećem derbiju", dodao je.

Luštica je u posljednje vrijeme standardni prvotimac. Vrlo se dobro snašao u sredini terena i dojam je kako Hajduk dugo nije imao tako pokretljivog igrača u veznom redu...

"Dobio sam priliku, srećom pa sam je iskoristio i moram biti zadovoljan. Naravno, važno je nastaviti tim putem, boriti se i pobjeđivati. Bit će teško protiv Dinama, imaju jake vezne igrače, ali možemo i protiv njih, imamo i mi svoje adute", istaknuo je.

Milićević: Nikada u karijeri nisam vidio da se ovako živi za jedan klub

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.