Hamann: Ne mogu vjerovati što je Tuchel napravio Mulleru. To je šamarčina

Foto: EPA

DIETMAR HAMANN, bivši njemački reprezentativac i nekadašnji igrač Bayerna i Liverpoola, govorio je o situaciji u minhenskom klubu. Hamann radi kao stručni komentator te smatra kako će legendarni napadač Bayerna Thomas Muller napustiti klub ako u njemu ostane trener Thomas Tuchel, koji je nedavno naslijedio Juliana Nagelsmanna.

Hamman je u kolumni za Sky napisao kako ne može vjerovati da Tuchel nije stavio Mullera u prvu postavu za uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja (1:1). "Trebale su mu emocije, igrači koji su vođe i koji će druge učiniti boljima, što Muller može učiniti.

To što ga je Tuchel uveo u igru tek nakon Manea je šamarčina za Mullera. Igrač koji je tjedan dana ranije udario suigrača u lice zaigrao je prije simbola Bayerna. Usudio bih se reći da Muller iduće sezone neće biti u Bayernu ako Tuchel ostane trener", napisao je Hamann, koji smatra kako će Muller postati nemiran ako će i dalje ulaziti s klupe.

Bayern je ispao iz Lige prvaka i njemačkog kupa

"Muller uvijek stavlja momčad ispred vlastitih interesa. Jasno je da neće biti zadovoljan ako će biti na klupi. Time će se smanjiti njegov utjecaj u svlačionici", dodao je Hamann, bivši veznjak sa 143 nastupa za Bayern.

Bayern je ispao iz Lige prvaka i njemačkog kupa, što znači da mu preostaje samo Bundesliga u kojoj se nalazi na prvom mjestu ispred Borussije Dortmund kao prvog pratitelja. "Ne osvoji li Bayern Bundesligu, ne mogu zamisliti da će Hasan Salihamidžić ostati u klubu. On i Oliver Kahn moraju pokazati zajedništvo. U suprotnom, klub neće biti na dobrom putu", misli Hamann.