HBS sazvao konferenciju zbog "nasilničkog ispada" Filipa Hrgovića

Foto: Pixsell (Igor Šoban)

HRVATSKI boksački savez sazvao je tiskovnu konferenciju 19. lipnja u zagrebačkom hotelu Panorama (11:00) kako bi se očitovao o prošlotjednoj eskapadi Filipa Hrgovića u prostorijama nacionalne boksačke kuće.

>> Hrgović prijetio i razbijao u prostorijama Hrvatskog boksačkog saveza, prijavljen policiji
>> Hrgović: Nisam prijetio, ti uhljebi i jugonostalgičari me neće zaustaviti

Profesionalni boksač teške kategorije (5-0) i brončani olimpijac Filip Hrgović proteklog je petka posjetio Hrvatski boksački savez. Mjesecima unazad zahtijevao je da njegov osobni trener Yousef Hasan bude na platnoj listi u sklopu olimpijskog programa. Budući da je službeni odgovor izostao, posjetio je Savez i izazvao incident zbog kojeg je prijavljen policiji.

Premda je prethodne subote na izvanrednoj medijskoj konferenciji zanijekao optužbe, ali i zaprijetio kako će odustati od Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine ne bude li došlo do promjena, Filip Hrgović navodno je, uz fizički nasrtaj, zaprijetio glavnom tajniku Marku Maroviću. 

U službenom pozivu medijima Hrvatski boksački savez naveo je kako će ponuditi svoju verziju priču, odnosno kako će "iznijeti svoj stav o nasilničkom ispadu Filipa Hrgovića". 

U svojstvu dužnosnika Hrvatskog boksačkog saveza konferenciji će nazočiti dopredsjednik Mladen Mikolčević i glavni tajnik Marko Marović te predsjednik Nadzornog odbora Petar Špika i član Izvršnog odbora Petar Knežević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.