Hearn: Zaboravite na meč Fury - Usik, nikoga nije briga

Foto: EPA, Screenshot: YouTube

TYSON FURY uz puno je muke pobijedio Francisa Ngannoua u boksačkoj borbi najvećih teškaša borilačkih sportova održanoj u Rijadu. Nakon deset rundi podijeljenom sudačkom odlukom WBC-ov aktualni boksački šampion pobijedio je bivšeg UFC-ovog prvaka. Ngannou je u trećoj rundi srušio Furyja i oduševio pratitelje borilačkih sportova, a zatim poručio kako mu ovo neće biti jedini boksački meč, iako dolazi iz svijeta MMA-ja.

Boksački promotor Eddie Hearn nakon meča bio je razočaran Furyjevim nastupom. Podsjetimo, Furyja u prosincu ili siječnju očekuje jedna od najvećih borbi 21. stoljeća protiv Ukrajinca Oleksandra Usika za ujedinjenje titula teške kategorije.

"Bez riječi sam. Ngannou se nikad nije boksao i, uz dužno poštovanje, nije bio osobito impresivan. Ali Tyson Fury je izgledao kao da nikada nije nosio rukavice. Mislim da je Ngannou bio bolji u dvije runde. Boksački svijet je poludio", započeo je Hearn.

"Zaboravite na meč Fury - Usik, nikoga nije briga"

"Zaboravite na meč Fury - Usik, nikoga nije briga. Dajte Furyju borbu protiv Anthonyja Joshue. AJ će Furyja nokautirati u prvih šest runda. Dogovorite borbu inače je nikad nećemo gledati ili dogovorite revanš s Ngannouom jer on to zaslužuje. Ne znam što sam gledao, ne znam što je Fury radio", komentirao je Hearn za Matchroom Boxing.

Joshua je dvaput izgubio od Usika, ali se nikad nije borio sa sunarodnjakom Furyjem. "AJ može bilo kad pobijediti Furyja i to smo sada vidjeli. Njegova otpornost na udarce više ne postoji, Ngannouov udarac ni nije bio nešto jak", nastavio je Hearn.

"Usik je uvjerljivo prvi boksač, ali htio bih vidjeti Furyja protiv Joshue. Gledajte, Fury je sjajan i ultra talentiran te ima jedan od najboljih karaktera. Njegova pobjeda protiv Klička bila je nevjerojatna. A dobio je i Deontaya Wildera, Dilliana Whytea, koji je na zalasku, zatim Dereka Chisoru i izgubio od Ngannoua. Naš čovjek AJ stiže po njega", zaključio je Hearn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.