Henry posjetio punca i punicu u Sarajevu: Jeo sam ćevape i sviđa mi se folk glazba

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

MLADA reprezentacija Bosne i Hercegovine nije mogla do senzacije u trećem kolu skupine H kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo. Na sarajevskoj Grbavici izabranici Igora Jankovića su rezultatom 2:1 poraženi od Francuza koje s klupe vodi Thierry Henry.

Legendarni francuski napadač oženio je Andreu Rajačić, rođenu Sarajku. Na konferenciji za medije uoči utakmice najavio je da će posjetiti punca i punicu, dok je nakon susreta otkrio da je kod njih jeo ćevape. "Otišao sam k puncu i punici, jeo sam ćevape, ali sam se morao koncentrirati na utakmicu. Sutra imamo slobodan dan pa ćemo se odmoriti", rekao je Henry.

"Ne znam plesati, ali jako mi se sviđa vaša glazba"

"Čestitke BiH, jako su dobro igrali. Znali smo da će biti teška utakmica i tako je i bilo. Nastavili smo pritiskati te smo došli do gola", dodao je Henry, pohvalivši nastupe dvojice bosanskohercegovačkih reprezentativaca, Admira Bristrića i Ivana Bašića.

Na pitanje hoće li Francuzi proslaviti pobjedu uz tradicionalnu folk glazbu, odgovorio je: "Ne znam hoće li se ta ideja svidjeti mojim igračima, ali moja supruga je iz BiH pa poznajem vašu kulturu, imao sam priliku čuti je. Ne znam plesati, ali jako mi se sviđa vaša glazba."