NBA LIGA

Hezonju nahvalio protivnički trener: "Isprašio nas je"

Foto: Screenshot

MARIO HEZONJA odigrao je najbolju predsezonsku utakmicu u dresu svojeg novoga kluba Portlanda. Trail Blazersi su izgubili od Denvera 110:104, ali Hezonja je bio njihov najbolji strijelac.

Za 28 minuta igre Dubrovčanin je zabio 18 koševa pogodivši tri trice iz četiri pokušaja, a ubilježio je i šest skokova, šest asistencija te jednu blokadu.

"Hezonja nas je isprašio", priznao je trener Nuggetsa Michael Malone, a sudeći prema komentarima na Twitteru, brojni navijači Blazersa promijenili su mišljenje o njemu nakon predsezonskih predstava, vjeruju da će imati pozitivan učinak na momčad i da će klupa Portlanda s njim biti jača nego lani.

Ivica Zubac bio je u početnoj petorci LA Clippersa, ali uopće se nije proslavio. U porazu od Dallasa 102:87 ostvario je skroman učinak od dva poena, tri skoka i jedne asistencije, ali imao je i četiri izgubljene lopte. Što je najgore, za 16 minuta, koliko je proveo na parketu, Mavsi su napravili čak 28 razlike. Za očekivati je da će i kad počne sezona ostati član startne petorke, ali da će veći dio utakmice centarsku poziciji pokrivati Montrezl Harrell.

I Dragan Bender se spustio na zemlju. Nakon što je u svakoj od prve četiri predsezonske utakmice imao dvoznamenkasti učinak, u pobjedi Milwaukeeja nad Minnesotom 118:96 igrao je nepune tri minute i ubilježio tek jednu blokadu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.