HNK Hajduk objavio novi natječaj za posao

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

HNK HAJDUK Split ponovno zapošljava, a oglas za natječaj za posao objavili su i na Index Oglasima! Iz splitskog kluba već su tražili voditelja marketinga, voditelja skladišta i brend menadžera, a sada su objavili natječaj za najnoviju poziciju. Traži se novinar/asistent urednika stranice Hajduk.hr.

Iz Hajduka pozivaju sve zainteresirane kandidate koji ispunjavaju uvjete natječaja i koji žele aktivno sudjelovati u kreiranju sadržaja stranice www.hajduk.hr da im se pridruže te postanu dio tima HNK Hajduk Split. 
 
Prijave traju do 6. studenog, a ako ste zainteresirani za poziciju trebate znati da se traži srednja stručna sprema iz odnosa s javnošću, PR-a ili marketinga ili iz nekog društvenog smjera te barem 2 godine radnog iskustva od čega minimalno jedna godina radnog iskustva na poslovima novinarstva ili u odnosima s javnošću i sl. Među ostalim se traži i izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije kao i odlično poznavanje MS Office alata. 
 
Neki od zadataka Hajdukovog novog novinara/asistenta urednika bit će kreiranje digitalnih sadržaja na stranici i društvenim mrežama kluba, uska suradnja s odjelom marketinga u cilju izgradnje pozitivnog imidža kluba, komunikacija s korisnicima društvenih mreža te organizacija i sudjelovanje na službenim konferencijama. 
 
Prilika za rad s najvećim brendom u Dalmaciji ne pruža se svaki dan, a ako ste zainteresirani za posao cijeli oglas možete pogledati OVDJE.
 
Index Oglase pregledajte ili besplatno predajte na adresi www.index.hr/oglasi.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.