hrvatska reprezentacija

HNS objavio rezultate testova na koronu nakon što je trener Hrvatske bio pozitivan

Foto: HNS

IGRAČI i članovi stožera reprezentacije Hrvatske obavili su testiranje na koronavirus nakon što su došli u Portugal. Dva dana nakon što je potvrđeno da je Luka Milanović, kondicijski trener reprezentacije, zaražen koronavirusom.

Milanović nema simptome bolesti, ali 14 dana morati provesti u samoizolaciji. "Kako su na pripremama reprezentacije poštivane sve stroge mjere prevencije zaraze, nadležni epidemiolozi su procijenili kako nije bilo rizičnih kontakata i svi ostali članovi reprezentacije sutra će normalno putovati u Porto", izvijestio je HNS u četvrtak.

Danas pak javlja: "Među danas pristiglim rezultatima testiranja na virus SARS-CoV-2, koje je obavljeno po dolasku hrvatske reprezentacije u Portugal, nema pozitivnih slučajeva. Svi igrači i članovi stožera hrvatske reprezentacije koji su došli u Portugal negativni su na novi koronavirus, što znači da izbornik Zlatko Dalić može računati na sve igrače na utakmici otvaranja Lige nacija protiv Portugala."

Radi se o redovnom testiranju sukladno Uefinom protokolu za povratak igri, a hrvatska reprezentacija obavit će još jedno takvo testiranje u Parizu, uoči utakmice 2. kola protiv Francuske, koja se igra utorak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.