POTRES U HRVATSKOJ

Hokejaši se ujedinili za Banovinu. Igrat će humanitarne utakmice i donirati zaradu

Foto: Facebook

IZ SVIH se dijelova Hrvatske slijeva pomoć u Banovinu nakon jakog potresa u utorak, 29. prosinca 2020., u kojem je, nažalost, poginulo sedmero ljudi, a brojni su domovi u Petrinji, Glini, Sisku i okolici uništeni.

I zagrebački su se hokejaši odmah aktivirali, vrijedno prikupljaju pomoć, a dio donacija već su dostavili. Akcije se nastavljaju pa će tako Hrvatski savez hokeja na ledu organizirati utakmice humanitarnog karaktera radi prikupljanja novca za potresom pogođeno područje Banovine.

Utakmice će se prenositi izravno na kanalu YouTube, s naznačenim brojem računa za donaciju. Sve donacije prikupljat će se putem računa Hrvatskog saveza hokeja na ledu (Addiko Bank), a potom proslijediti humanitarnoj udruzi koju izglasa Izvršni odbor HSHL-a. Sve aktivnosti bit će transparentno objavljene na internetskim stranicama Saveza.

Igra se već danas

Prva humanitarna utakmica igra se već danas, 30. prosinca, u 19:45 na Klizalištu Velesajam (bez prisustva gledatelja), između juniora KHL Zagreba i KHL Medveščaka mladi, a u planu je i nedjeljna utakmica juniora KHL Mladosti i KHL Zagreba.

Bankovni račun na koji se može uplatiti pomoć: HR2525000091101384849 (Addiko Bank)
Hrvatski savez hokeja na ledu, Trg Krešimira Ćosića 11, 10 000 Zagreb

Solidarnost je u ovakvim trenucima najvažnija. Pomozimo jedni drugima, pružimo ruku pomoći onima kojima je potrebna. Hrvatski savez hokeja na ledu unaprijed zahvaljuje svima koji će se na bilo koji način uključiti u akciju pomoći ljudima s područja Banovine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.