BOKS

Hrgović: Hunter je favorit na papiru, ali ja sam favorit u ringu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

I DALJE se čeka službeni rasplet pregovora, odnosno ime protivnika protiv kojeg će Filip Hrgović (12-0) u novu borbu. Pretpostavlja se da će Hrgović u ring protiv Amerikanca Michaela Huntera (19-1-1), a već ranije se pisalo da će prema IBF-ovoj odluci Hunter i Hrgović boksati za poziciju prvog izazivača na teškaškoj ljestvici ove organizacije.

I dalje su nepoznati i lokacija i datum borbe, no Hrgović očekuje da će se boriti na američkom tlu, a u razgovoru za Boxeo de Colombia otkriva i što misli o Hunteru, ali i sebi.

Test karijere

''Dobar je borac, spada u krug deset najboljih. Za mene će on biti dobar test i sigurno borba karijere. Na papiru je favorit, ali sam u ringu to ja jer sam bolji. On se nikad nije borio ni s kime poput mene. Ja dosad nisam bio u ringu protiv velikog imena, on će biti prvi i pokazat ću svijetu tko sam. Očekujem tešku borbu, on je hrabar i dobro boksa, ali mislim da ću ga pobijediti i nakon toga stupiti na veliku pozornicu'', rekao je Hrgović pa nastavio:

''To je IBF-ova eliminacijska borba i pobjednik će ići na prvaka, a to je u ovome trenutku Anthony Joshua. Njega vjerojatno čeka borba protiv Tysona Furyja pa treba vidjeti tko će pobijediti. Ja se osjećam spremno za borbu protiv bilo koga na svijetu.''

Potencijal za pobjedu protiv svakoga

Svjestan je da mu pobjeda protiv Huntera puno znači.

''Mnogi zaljubljenici u boks još uvijek ne znaju za mene, ali svi će me znati nakon što pobijedim Huntera. Bit ću jedan od najboljih boksača ove generacije, imam potencijal za pobjedu protiv svih boraca koji su na sceni'', zaključio je Hrgović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.