BOKS

Hrgović prozvao sedmog teškaša svijeta, ovaj mu odgovorio

Foto: Pixsell, Getty Images / Guliver Images

JEDAN od boksača koje je Filip Hrgović prozvao nakon sinoćnje pobjede protiv Rydella Bookera na Floridi odgovorio je najboljem hrvatskom boksaču.

Radi se o Michaelu Hunteru, inače šestom teškašu svijeta prema Boxrec ljestvici. Hrgović je Huntera prvog spomenuo u nizu boksača s kojima se želi boriti, no DAZN je u montaži izrezao trenutak kada je Hrgović njega spomenuo, vjerojatno jer su ostali koje je spomenuo (Dubois, Chisora, Whyte, Povetkin) poznatija imena.

"DAZN je izrezao trenutak kada me prozvao. Znaju da ako tri puta izgovori moje ime da će se pojaviti babaroga", napisao je na Twitteru 32-godišnji Amerikanac.

Hunter bi svakako bio najveći izazov Hrgoviću u dosadašnjoj karijeri. Amerikanac ima 18 pobjeda, jednu neriješenu borbu i samo jedan poraz. Treba napomenuti kako je jedino izgubio od Oleksandra Usyka 2017., danas neporaženog teškaša koji je peti na ljestvici najboljih u diviziji. 

Posljednji put se borio u prosincu prošle godine protiv Alexandera Povetkina (četvrti teškaš svijeta), a suci su proglasili izjednačenje u tom meču.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.