BOKS

Hrgović strašnim nokautom u drugoj rundi sredio Kartoziju

FILIP HRGOVIĆ je strašnim nokautom na početku druge runde u Danskoj pobijedio Grka Alexandrea Kartoziju i došao do 11. pobjede u karijeri.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ HRGOVIĆEV NOKAUT

*Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale.

Hrgović je od prve sekunde borbe dominirao u ringu i onda strašnim desnim direktom doslovno ugasio Grka koji nije navikao na takve udarce. Kartozia je bio toliko uzdrman da nije mogao doći na proglašenje, a nakon borbe ukazana mu je pomoć.

Kartozia je u meč uskočio prije samo šest dana umjesto Čeha Pale. Lakši je od Hrgovića čak 12 kilograma i, objektivno, nije imao nikakve šanse.

"Nešto nije u redu sa mnom. Počelo mi je biti žao protivnika koje nokautiram. Ostario sam, smekšao sam se, ali dečko je stvarno bio hrabar što je prihvatio ovu borbu i krenuo je na sve ili ništa. Žao mi je što je završilo ovako dramatično i nadam se da će biti dobro jer nije izgledao dobro. Nisam silio, ali sam se malo opustio kad je sjeo prvi udarac jer sam odmah shvatio koliko sam jači. Znao sam da je samo pitanje vremena kad ću završiti borbu, a taktički sam dobro odradio ovaj meč", rekao je Hrgović za RTL nakon lake pobjede.

Hrgović će za otprilike mjesec dana u Americi boksati protiv Rydella Bookera s kojim je sparirao u Miamiju.

"On je sigurno kvalitetniji borac od Kartozije. Bio je jako nezgodan sparing partner, jedan od najtežih s kojima sam radio, ali nije fizički spreman kao ja. Ja sam u puno boljim boksačkim godinama i jedva čekam tu borbu", rekao je Hrgović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.