Hrgovićev suparnik: Lako ga je pročitati, a u mojim rukama još ima magije

Foto: Profimedia

FILIP HRGOVIĆ nastupit će u subotu na boksačkom spektaklu u Rijadu, na kojem će boksati i Anthony Joshua, Deontay Wilder, Joseph Parker, Otto Wallin, Daniel Dubois. Suparnik hrvatskog boksača bit će Australac Mark De Mori, a Hrgović bi nakon borbe s njim, bude li sve po planu, trebao napasti pojas prvaka teške kategorije po IBF-u.

Da sve ne bude prema Hrgovićevom planu, pokušat će se pobrinuti australski boksač, koji je priznao da nije na razini Hrgovića, ali i najavio moguće iznenađenje u toj borbi. Mark De Mori (41) ima 41 pobjedu i dva poraza u karijeri. Neporažen je posljednjih šest godina, a od 11 posljednjih pobjeda, u deset je nokautirao protivnike. U posljednje vrijeme nije se borio protiv jakih imena pa je borba s Hrgovićem za mnoge iznenađenje i sve osim pobjede Hrvata bila bi senzacija.

De Mori: Nitko od mene ništa ne očekuje

"Volio bih da sam favorit u omjeru 100:1, ali ne plaćaju me za to. Plaćaju me da dođem kao autsajder. Trenirao sam i kad su me pozvali, rekao sam zašto ne. Nitko od mene ništa ne očekuje. Sve se vrti oko Hrgovića i toga da ostane aktivan dok se odradi meč Furyja i Usika", rekao je De Mori i dodao:

"To je scenarij, ali mene to ne dira. U profesionalnom boksu treba preuzimati rizik. Jesam li vidio nešto što mogu iskoristiti? Ne, zato što nitko protiv koga se borio nije kao ja. Sve su to drugačiji boksači. Iznenadio sam sam sebe koliko još magije posjedujem u rukama. Hrgović je jako dobar udarač, ali ga je lako pročitati jer boksa tradicionalno. Moram prepoznati kad ga pogoditi, on ima jako puno toga za izgubiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.