Boks

Hrvatski boksački savez donirao sportsku opremu boksačkim klubovima

Foto: Hrvatski boksački savez

HRVATSKI boksački savez, na čelu s predsjednikom Bonom Bošnjakom, predao je u utorak u Varaždinu donaciju sportske opreme svojim članovima, boksačkim klubovima iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije. Susret predstavnika klubova i vodstva Saveza s predajom donacije održan je u sportskoj dvorani u Graberju.

"Kao predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza, ja sam samo jedan mali kotačić koji je pokrenuo cijelu ovu priču. Iz malih klubova dolaze šampioni. Zahvalan sam svim klubovima, trenerima, boksačima pa i njihovim roditeljima koji ih prate," rekao je Bošnjak.

Ova je godina jako teška za sve boksačke klubove

Hrvatski boksački savez je, naglasio je Bošnjak, stabilan.

"Perspektiva je sigurno dobra. Imamo jako dobre sponzore, prijatelje. Ova je godina jako teška za sve klubove. Nadam se da ćemo u idućoj krenuti ponovno boksati punim kapacitetom i osvajati europske, svjetske i olimpijske medalje," poručio je predsjednik.

Cilj je napredovati, razvijati boks i biti uspješan

U ime klubova, na donaciji je zahvalio Miljenko Rožmarić iz BK „Omega boks“ iz Varaždina.

"Svi mi imamo jednu zajedničku crtu, a to je ljubav prema borilačkom sportu, prema boksu naročito. Varaždin ima svoju tradiciju u boksu još iz doba Jugoslavije, a imali smo i značajnih rezultata. Želja nam je da i dalje unapređujemo taj sport i da ga razvijamo u okviru naših uvjeta i mogućnosti. Možemo se nadati da će sljedeća godina biti bolja i da ćemo moći organizirati više natjecanja. Svi imamo isti cilj, napredovati, biti uspješni, razvijati boks i uživati u sportu," naglasio je Rožmarić.

Donaciju su primili BK „Omega boks“ i BK „Fight club Kovačić“ iz Varaždina, BK „Thor“ iz Bartolovca, BK „David“ iz Koprivnice, BK „Ronin“ iz Križevaca te BK „Čakovec“.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.