HRVATSKI NOGOMETAŠI

Hrvatski reprezentativac potpisao za prvaka Danske

Foto: EPA

KARLO BARTOLEC (24) potpisao je za danskog prvaka Kopenhagen do ljeta 2023. godine.

Hrvatski reprezentativac koji igra na poziciji desnog beka tako je napustio svoj dosadašnji klub Nordsjaelland i prešao kod ljutog ligaškog rivala. Bartolec je uzeo dres s brojem 17, a visina odštete transfera ostala je nepoznata.

Za Nordsjaelland Bartolec je ove sezone u svim natjecanjima sakupio 41 nastup, postigao dva gola i tome dodao četiri asistencije.

"Drago mi je što se sve konačno završilo! Jedva čekam zaigrati za Kopenhagen, koji je najbolji klub u Danskoj. Ovdje ću se svake godine boriti za naslov i igrati europske utakmice. Uzbuđen sam što ću nositi dres tako slavnog kluba i igrati na ovom stadionu", rekao je Bartolec na predstavljanju.


Za Hrvatsku debitirao lani u listopadu, Dalić ga zvao za Wales i Tunis

Bivši igrač Lokomotive i Dinama sljedeće sezone igrat će Ligu prvaka kvalificira li se njegov novi klub u skupine kroz pretkola.

"U Nordsjaellandu mi je bilo odlično, napredovao sam znatno kao igrač, ali bilo je vrijeme za nove izazove. Nisam mogao zamisliti bolji sljedeći korak u karijeri od prelaska u ovaj klub", zaključio je.

Bartolec je za Hrvatsku debitirao lani u listopadu, a izbornik Zlatko Dalić uvrstio ga je na popis za akcije protiv Walesa i Tunisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.