Hrvatski rukometaši danas igraju protiv Francuske. Evo gdje gledati utakmicu

Foto: EPA

NAKON sedam dana druge faze priprema za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine hrvatska muška seniorska reprezentacija ima drugu prijateljsku utakmicu. Igra protiv Francuske danas u 18 sati u gostima. To je ujedno i posljednja provjera za momčad Dagura Sigurdssona, jer za deset dana počinju Olimpijske igre. Francuska je domaćin velikog natjecanja i branitelj zlata s prošlih Igara. Utakmicu možete uživo pratiti na kanalu RTL 2.

Francuska krcata velikim imenima

Francuzi imaju fantastičnu momčad punu velikih imena. Izbornik Guillaume Gille zbog velike konkurencije nije pozvao Ludovica Fabregasa, Timotheya N'Guessana ni Benoita Kounkouda. utakmicu protiv Hrvatske preskočit će i Dika Mem, no on bi trebao svakako ići na Olimpijske igre i pridonijeti momčadi.

Nikola Karabatić (39) još je uvijek u reprezentaciji, protiv Hrvatske branit će Vincent Gerard, a igrati Hugo Descat, Dylan Nahi, Luka Karabatić, Nicolas Tpurnat, Elohim Prandi, Nedim Remili, Melvin Richardson i Kentin Mahe. Da bi Hrvatskoj bilo još teže, zbog ozljede mišića utakmicu s Francuskom propustit će kapetan Domagoj Duvnjak.

Sigurdsson: Neće biti puno novoga u igri

"U Opatiji dobro treniramo, unaprjeđujemo našu igru. Dolazi nam utakmica s Francuskom i tu ćemo vidjeti gdje smo i kako stojimo. Duvnjak će ostati u Opatiji jer ima lakšu ozljedu pa ne želimo riskirati. Ivano Pavlović će ići s nama.

Neće biti ništa puno novoga u igri u odnosu na ono što ste već vidjeli, pokušat ćemo ostvariti neke nove taktičke zamisli. Francuska je domaćin Olimpijskih igara, i oni imaju problema s ozljedama, ali nema sumnje da se žele predstaviti u što boljem svjetlu na domaćem terenu. Vjerujem u dobru utakmicu", rekao je uoči utakmice izbornik Hrvatske Dagur Sigurdsson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.