Hrvoje Maleš: Neću se vratiti u Hajduk

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

BURAN derbi na Poljudu završio je porazom Hajduka od Dinama 1:2 i smjenom predsjednika Ivana Kosa, a posljednji potresi podijelili su Hajdukove navijače.

U posljednje vrijeme Torcida je zazivala ime bivšeg predsjednika kluba Hrvoja Maleša, koji je otišao nakon što je razotkrio kriminalnu organizaciju unutar sudačke organizacije HNS-a, što je završilo osuđujućim presudama Željku Širiću, Stjepanu Djedoviću i Nevenu Šprajceru zbog davanja, odnosno primanja mita za "pošteno suđenje".

Sada se Maleš, koji je već godinama izvan nogometa, spominje u kontekstu povratka na Poljud.

"Hvala navijačima na podršci, ona je dokaz da imaju pozitivno mišljenje o mom radu u Hajduku. No trenutne, kako poslovne tako i privatne obveze, ne dozvoljavaju mi niti da pomislim na takav angažman. Također, ni s kim nisam razgovarao o tome, tako da mogu i na ovaj način dati podršku službenom Hajduku, u uvjerenju da će izabrati najboljeg kandidata", rekao je Maleš za Dalmatinski portal.
 
"I s gospodinom Kosom i sa svim nadzornicima sam u iznimno korektnim odnosima, a događanja u klubu nikad nisam komentirao, pa tako ne bih ni ova zadnja. Stava sam da se pravi hajdukovci moraju držati za isti štap, te uvijek biti podrška jedni drugima", zaključio je Maleš.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.