HSV protiv Zagreba želi novu pobjedu: Znamo da nas čeka užarena Arena

RUKOMETAŠI CO Zagreba u rasprodanoj Areni dočekuju moćni HSV u utakmici za drugo mjesto skupine C Lige prvaka.

Nedjeljni susret bit će pravi spektakl za sve ljubitelje rukometa. Navijači će gledati sudar dva velika kluba koji u svojim momčadima imaju brojne reprezentativce koji su se okitili medaljama na nedavno završenom europskom prvenstvu. Zagrebačka publika posebno će moći uživati  u potezima najboljih hrvatskih rukometaša, jer osim Zagrebovih mladih reprezentativaca i Balića gledat ćemo Vorija i Lackovića u dresu HSV-a.

Sve su karte za Arenu brzo rasprodane. U paklenu atmosferu stiže HSV koji je trenutno drugi u skupini, a to će i ostati ukoliko Zagreb ne pobijedi s više od deset golova razlike. Hrvatski predstavnik ima priliku doći do dugog mjesta, ali to neće biti lako, pogotovo protiv momčadi koja ih je razbila u trećem kolu sa 35:26. Tada su se Zagrebaši dobro držali do poluvremena (gubili su 14:12), a onda je HSV stvorio nedostižnu prednost.

Zagrebu će još teže biti večeras, jer će im nedostajati Tonći Valčić. Trener Maglajlija unatoč "hendikepu" ne gubi vjeru u momčad.

"Moramo protiv Hamburga biti još bolji nego protiv Ciudad Reala. To što nam nedostaje jedan od važnijih igrača treba biti dodatni motiv za nas da igramo još bolje", rekao je Maglajlija.

HSV je doživio neugodan poraz u prvenstvu prošlog tjedna od Gummerbacha i žele se iskupiti baš protiv Zagreba. Njihov trener najavio je da želi igru kao u prvom međusobnom susretu sezone ili čak još bolje od toga.  "Znamo da nas čeka užarena Arena", rekao je trener HSV-a Martin Schwalb.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.