HSV najavio daljnje korake oko Vuškovića, reakcija suigrača jasno govori što misle

Foto: Profimedia

MARIO VUŠKOVIĆ (22) izbačen je iz nogometa do jeseni 2026. godine. S obzirom na to da je suspendiran od studenog 2022. godine, vodit će se kao da je kažnjen izbacivanjem iz nogometa na četiri godine. Zasad nije jasno znači li to i raskid ugovora s klubom iz Hamburga, s kojim ima ugovor do 2025. godine
Njemački mediji cijeli dan prate ovaj slučaj, portal Mopo donio je detalje o presudi hrvatskom nogometašu.

Kako piše navedeni portal, klub će razgovarati s Vučkovićevim odvjetnicima o ovoj odluci, odnosno, trebaju li presudu pokušati osporiti pred višim institucijama, poput Švicarskog saveznog suda, kako bi se žalili na presudu. Međutim, pišu Nijemci, takve su akcije rijetko kad mijenjale presude.

Oglasio se HSV na klupskim stranicama

O slučaju Vušković oglasio se i klub na službenim stranicama, objasnivši što će biti njihov idući korak.

"Klub i igrač mole vas za razumijevanje. HSV i Vušković privatno će razgovarati kako bi razmotrili novonastale okolnosti i odredili daljnje postupanje", piše na klupskim stranicama.

Nakon što su njemački mediji pisali da je trening koji je trebao biti u 11 sati odgođen, nešto kasnije je ipak održan, a igrači su se oko 14 sati uputili prema svlačionicama. Nekoliko stotina navijača je prisustvovalo treningu i željeli su se fotografirati sa svojim miljenicima. No, od toga nije bilo ništa. Kapetan HSV-a Sebastian Schonlau objasnio je navijačima da momčad nije raspoložena za takve stvari jer ih je potresla odluka o Vuškoviću. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.