Hughes odveo Fulham do osmog mjesta pa dao otkaz

MARK HUGHES (47) napustio je klupu Fulhama svega nekoliko dana nakon što je odveo londonski klub do osmog mjesta u Premierligi, drugog najvišeg u klupskoj povijesti.

Velšanin je prošlo ljeto došao u Fulham, zamijenivši na mjestu menadžera Roya Hodgsona koji je otišao u Liverpool. Odveo je Cottagerse do osmog mjesta i plasmana u Europa ligu na temelju engleske ljestvice fair-playa. U četvrtak je, međutim, putem priopćenja objavio da napušta klub nakon samo jedne sezone.

"Ovo je odluka koju sam donio bez utjecaja bilo kakvih vanjskih faktora. Želim jasno reći da nisam dobio ponudu nijednog drugog kluba. Iskreno želim Fulhamu uspjeh u Europa ligi sljedeće sezone i nadam se da će navijači i svi u klubu shvatiti da kao mlad i ambiciozan trener želim ići dalje", priopćio je Hughes koji se spominje kao glavni kandidat za menadžera Aston Ville koja je prekinula suradnju s Gerardom Houllierom.

Hughes, legendarni napadač Manchester Uniteda, u trenerskoj je karijeri vodio nogometnu reprezentaciju Walesa, te Blackburn, Manchester City i Fulham.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.