"I dalje sam pod ugovorom s Chelseajem, ali Milan je s drugog planeta"

Foto: Instagram

OTKAKO je Tiemoue Bakayoko prošlog ljeta stigao na posudbu u Milan iz Chelseaja, postao je jedan od najkonstantnijih igrača kluba iako je na početku imao problema s prilagodbom na novu sredinu.

Francuz zato ne skriva kako bi volio ostati u Italiji. Ipak, napominje da je i dalje igrač Chelseaja pa nije sve u njegovim rukama.

"Ide nam jako dobro u klubu trenutno. Nije bilo neke prekretnice. Samo sam htio pokazati da sam dovoljno dobar za veliki klub. Milan je s drugog planeta. Prvi dan su me dočekali Leonardo i Maldini i odmah shvatiš gdje si došao. Onda imate atmosferu na San Siru koja je veličanstvena. Milan je legendaran klub. Tko se ne bi htio dulje zadržati u takvom klubu. Treba reći da ne držim sve karte oko toga jer imam ugovor na tri godine", rekao je Bakayoko, a njegove izjave prenosi Sempre Milan. 

Milan može kupiti Bakayoka za 35 milijuna eura, a talijanski mediji pišu da u klubu planiraju otkupiti ugovor Francuza.

Svoju dobru igru Bakayoko dijelom duguje i treneru Gattusu.

"Gattuso je čovjek koji uvijek daje sve od sebe svojim igračima i prenosi nam puno dobrih stvari. Iako zna biti strog, kaže ti stvari za tvoje dobro", rekao je Francuz koji uživa u životu u Italiji.

"Život je dobar u Milanu. Već sam promijenio cijelu garderobu. Vrijeme je slično kao na jugu Francuske i dobro se jede. Idealno je mjesto za život", završio je Bakayoko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.