I drugi fantom sa Rejinog popisa sin lokalnog moćnika

NAKON što je jučer Reja ipak priključio treninzima spornog Leopolda Lea Novaka, nećaka Hloverke i unuka makarskog dogradonačelnika Ante Novaka, kao 25. ime na popisu talijanskog trenera priključen je i stanoviti Marin Zulim, koje je također jučer odradio trening s prvom momčadi Bijelih.

Marin Zulim je rođen 26. listopada 1991. godine i ofenzivni veznjak je juniora Hajduka, koji su ove jeseni došli do drugog mjesta juniorskog izdanja HNL-a sa 34 boda iz 16 utakmica, šest manje od zagrebačkog Dinama. Nedavno je potpisao i profesionalni ugovor s Hajdukom, zajedno s još nekolicinom mladih igrača, Stefanom Barićem, Tomislavom Glumcem, Frankom Andrijaševićem i Ivanom Lendrićem (svi generacija 1991.)

Ako i uzmemo na stranu činjenicu da je u najmanju ruku sumnjivo to što gradonačelnik Splita te alfa i omega Hajduka Željko Kerum ima trgovinu u punionici bezalkoholnih pića koju drži Leov djed Ante Novak u Makarskoj, teško se može probaviti informacija da je otac mladog Marina -Vinko Zulim, HDZ-ov načelnik općine Seget kod Trogira.

Otac Vinko Zulim desetljećima puni medije aferama

Zulim već desetljećima puni medije raznoraznim aferama, od optužbi za kriminal u Medeni, zatim pogodovanja u trasi kanalizacije do namještanja lokacije marine tako da pogoduje njegovom privatnom hotelu. Međutim, unatoč svemu Zulim je i dalje čvrsto utaboren na svom mjestu.

Ništa nećemo prejudicirati, ali zaključite sami kako su dva mlada napadača,  relativno neuspješne kadetske i juniorske statistike dobili iznebuha priliku trenirati s prvom momčadi Hajduka i nametnuti se za odlazak pripreme u španjolskoj Marbelli. Možda Reja i je odagnao utjecaje menadžera iz poljudske svlačionice, ali želja kojeg bogatog i moćnog "čače" izgleda još tu i tamo naiđe put do Edoarda Reje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.