ŠPANJOLSKI KUP

IBIZA - BARCELONA 1:2 Barca u 95. minuti kontroverznim golom prošla u Kupu

Foto: EPA

BARCELONA je pobijedila 2:1 kod trećeligaša Ibize u šesnaestini finala Kupa Kralja i tako izborila prolazak dalje.

Pred 6500 gledatelja momčad Quiquea Setiena započela je šokantno. U devetoj minuti Caballe zabija za vodstvo domaćina nakon asistencije Pereza Matea s lijeve strane.

Caballe je ostao nečuvan na nekih 14-15 metara i lako savladao Neta pa je pitanje što su radili Barcelonini defenzivci u ovoj akciji.

Naime, Setien je Barcelonu na Ibizu poslao u formaciji 3-4-3, pri čemu je jedini stoper bio Clement Lenglet. Partneri su mu bili bekovi Junior Firpo te bek/veznjak Sergi Roberto.

UD Ibiza Eivissa - Barcelona Live Score

Ipak, Barcelona izjednačuje u 72. minuti golom Antoinea Griezmanna. Frenkie De Jong rasparao je obranu Ibize preciznom okomicom, a Francuz je sam istrčao na golmana Parrena i zabio za izjednačenje.

Za pobjedu španjolskog prvaka u 95. minuti strijelac je ponovno isti. Akciju s lijeve strane povukao je Jordi Alba, dodao je iza leđa obrane Ibize te se na pravom mjestu u pravo vrijeme našao Griezmann koji to lako zabija za preokret.

Bit će zanimljivo čuti reakcije domaćina nakon utakmice zbog te pobjedničke akcije Barcelone budući da su u začetku iste, prilikom duela u Barceloninoj polovici poslije ispucavanja golmana Parrena, dvojica domaćih igrača ostali ležati.

Bez obzira na to, Barcelona je krenula u napad iz kojeg je, ispostavit će se, stigla do pobjedničkog gola.

Ivan Rakitić igrao je do 81. minute za Barcelonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.