Spektakl u Rijeci: Igor Pokrajac u ringu izazvao Diona Staringa

Foto: Fightsite

NIJE dugo Dion Staring morao čekati na nove izazove boraca koji mu žele preoteti njegov naslov prvaka u teškoj kategoriji, kojeg je večeras obranio. Odmah nakon borbe, sa svom se komentatorskog mjesta ustao Igor Pokrajac te je Nizozemca javno izazvao na borbu, koji je ovaj sa zadovoljstvom prihvatio.

> Staring obranio titulu, Prachnio nokautirao Spahovića i postao FFC prvak

> Kujundžić high kickom nokautirao Munoza, Petje obranio titulu nakon vrhunskog meča

Staring je zapravo prvi uzeo mikrofon te se zahvalio publici uz izjavu kako je ovo bila teška borba, ali da će se sigurno vratiti i ponovno braniti FFC pojas u kraljevskoj kategoriji. A čini se kako smo u rekordnom vremenu saznali i vjerojatnog protivnika u idućoj borbi.

To je Igor Pokrajac koji je uzeo mikrofon te rekao: "Dion Staring, izazivam te na borbu u tvojoj idućoj obrani naslova FFC prvaka." Nizozemac je došao do hrvatskog borca, pružio mu ruku te rekao: "Naravno da prihvaćam, bilo kad i bilo gdje." Već kroz sam ovaj izazov te prihvaćanje istog vidjelo se kako postoji veliki međusobni respekt između ova dva borca.

Zanimljivo, i nakon borbe za naslov u poluteškoj kategoriji, Igor Pokrajac je izjavio kako namjerava napasti pojas do 93 kilograma, odnosno boriti se protiv Marcina Prachnia. No, čini se kako je onaj teškaški, a Pokrajac je svoje obje FFC borbe odradio u toj kategoriji, ipak primamljiviji, a i Dion Staring je puno veće i primamljivije ime protivnika. 

U kojoj će se Pokrajac kategoriji boriti, još uvijek ne znamo, no teška nam izgleda kao izglednija opcija, budući da ne postoji toliko veliki popis potencijalnih izazivača, kao što je to situacija u vrlo jakoj i kvalitetnoj poluteškoj kategoriji najbolje regionalne borilačke organizacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.