Europa liga

Igrač Dinama na posudbi u Rio Aveu utučen nakon ispadanja od Milana: "Tužni smo"

Foto: EPA

PORTUGALSKI Rio Ave je u četvrtak na tragičan način ispao iz Europske lige. Imao je vodstvo od 2:1 do 120. minute kada je hrvatski branič Toni Borevković skrivio penal i dobio drugi žuti karton.

Udarac s bijele točke je u sudačkoj nadoknadi produžetaka realizirao Hakan Calhanoglu, a kazneni udarci su odlučeni tek nakon 12. serije kada je pobjedu Milanu donio Danac Simon Kjaer.

Como se pode sentir um jogador de futebol depois do que se passou ontem? Eu respondo: antes de ser jogador sou uma...

Posted by Ivo Pinto on Friday, October 2, 2020

Za Rio Ave je posljednji iskorišteni jedanaesterac zabio bivši igrač Dinama Ivo Pinto koji je na Facebooku napisao emotivnu poruku nakon poraza.

"Kako se nogometni igrač može osjećati nakon onoga što se dogodilo jučer? Odgovor glasi: Ja sam normalna osoba koja je tužna kada ne ostvari cilj nakon ogromnog uloženog napora. Bez obzira na to, ova normalna osoba je profesionalni nogometaš i kao takav u momčadi uči od nesreća i prepoznaje napore. Ponizni smo ispraviti svoje pogreške i znamo kako biti ustrajni i nikada ne odustati. Tužni jesmo, ali i snažniji. Ponosan sam na ovu momčad", napisao je Ivo Pinto koji je ovog ljeta preselio u Rio Ave na posudbu iz Dinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.