Igrači i navijači ga potjerali iz kluba, a sada je najuren i iz reprezentacije

Foto: Getty Images / Guliver Image

LJUBOMIR VRANJEŠ dobio je otkaz u ponedjeljak ujutro na mjestu trenera Veszprema, a zajedno s njim potjerani su i njegov pomoćnik Björn Sätherström i sportski direktor kluba Nikola Eklemović. Vranješ se sukobio sa svlačionicom, a njegov odlazak tražili su i navijači, pa je policija morala intervenirati nakon što je njih 50 došlo na trening obračunati se sa stručnim stožerom.

>>> Kaos u rukometnom velikanu: Igrači potjerali trenera, umiješala se i policija

Međutim, doznajemo i kako je to bio tek početak za Vranješa, koji je već u srijedu smijenjen i s mjesta izbornika mađarske rukometne reprezentacije. Naravno, riječ je o totalnom rasulu državnog projekta koji je trebao voditi baš Vranješ u Veszpremu i reprezentaciji.

"Šokirani smo onim što se dogodilo u Veszpremu i moramo razmisliti o svemu. Spremamo se za Svjetsko prvenstvo u siječnju, a od plasmana u Njemačkoj i Danskoj ovisi i naše sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Tokiju. Dakle, veoma važan period je ispred nas i ubrzo će sve biti jasnije", poručili su iz Saveza, a već sljedećeg dana se zahvalili Vranješu.

On je u ljeto 2017. preuzeo Veszprem i reprezentaciju te su Mađari vjerovali kako je upravo Vranješ pravi čovjek za novi projekt njihovog rukometa. Ipak, od svega se na kraju dogodio totalni kaos, koji je rezultirao odlaskom njega i njegovih suradnika. 

Mađarska će na SP-u igrati u skupini D protiv Švedske, Katara, Argentine, Egipta i Angole. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.