Zanimljivosti

Ikerova Sara uspješno je operirana: "Treba biti jak i nastaviti dalje"

Foto: EPA

NIJE prošlo ni mjesec dana otkako je legendarni golman Iker Casillas (38) pretrpio srčani udar, a na vrata Casillasovih pokucala je nova nesreća.

Sportska novinarka i Ikerova supruga Sara Carbonero (35) otkrila je tumor na jajniku.

"Još se nismo oporavili od prvog šoka, a život nas je opet iznenadio. Ovaj put se radi o meni i o onoj riječi koju mi je i dalje teško napisati. Prije nekoliko dana liječnici su tijekom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu i, nasreću, pronašli smo ga na vrijeme, no i dalje imam nekoliko mjeseci borbe za vrijeme liječenja. Samouvjerena sam i smirena, vjerujem da će sve biti u redu. Put je težak, no imat će lijep kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i vrhunskog tima liječnika", objavila je Sara na svom Instagramu prije sedam dana.

Bolest nije uznapredovala, otkrivena je u ranoj fazi i operacija malignog tumora za Saru je prošla uspješno. Liječnici su je operirali u jednoj bolnici u Madridu, a nakon povratka kući objavila je fotografiju cvijeća koje ju je dočekalo kod kuće.

"Kod kuće sam, sve je u redu. Hvala svima na podršci i porukama koje su mi poslali posljednjih dana. Voljela bih da mogu svima odgovoriti, ali toliko ih je puno da je to nemoguće. Sada treba biti jak i nastaviti dalje. Hvala svima iz dubine srca", napisala je Sara na svom Instagramu i zahvalila brojnim fanovima.

Liječnici koji su obavili operativni zahvat, istaknuli su da je sve prošlo u najboljem redu te da je Sara bila iznimno "jaka i vedra".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.