Ikona Hajduka preuzela zagrebačkog niželigaša

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

LEGENDARNI HNL veznjak Igor Musa stupio je na dužnost sportskog direktora zagrebačkog niželigaša NK Trnje, koji se natječe u 2. NL, trećem rangu domaćeg nogometa, u kojem je u netom završenoj sezoni izbjegao ispadanje. Prošle sezone Musa je bio sportski direktor Croatije Zmijavci.

Igrao za Rijeku i Hajduk

Svoj igrački put započeo je u mostarskom Veležu, debitirao je na Marakani i prošao ratni HNL, a najdublji trag ostavio je u Rijeci i Hajduku. O svom zanimljivom nogometnom putu govorio je u intervjuu za Index. Iz Trnja, koje ove godine navršava 100 godina postojanja, poručili su:

"Ovu jubilarnu godinu naš Klub obilježava i imenovanjem velikog i poznatog imena u svijetu sporta, svojim sportskim direktorom. Bivši igrač Hajduka, Rijeke, Zrinjskog, Slaven Belupa i niza drugih klubova preuzima ovu, više nego zahtjevnu i odgovornu poziciju sportskog direktora NK Trnje .

Vjerujemo da će Igor svojim sportskim iskustvom i znanjem uspješno odgovarati na izazove koji su pred nama i da ćemo biti zadovoljni na ovaj potez i odluku Uprave te klub još spremnije ući u novu sezonu."

𝙄𝙂𝙊𝙍 𝙈𝙐𝙎𝘼 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐬𝐤𝐢 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫 NK TRNJE Ovu jubilarnu 💯 godinu, naš Klub obilježava i imenovanjem velikog i poznatog...

Objavljuje NK Trnje ZagrebČetvrtak, 13. lipnja 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.