Diego Maradona

Imala je 16 godina kad je bila u vezi s Maradonom: "Natjerao me da povećam grudi"

Foto: Instagram

KUBANKA Mavys Alvarez kao 16-godišnjakinja bila je u vezi s Diegom Maradonom, a sada je progovorila o tom periodu života s legendarnim nogometašem.

Upoznala je Maradonu 2000. godine dok se na Kubi liječio od ovisnosti. Maradona ju je, navodno, drogirao i držao zatočenu u hotelskoj sobi.

"Upoznavanje s njim mi je bilo najveća greška u životu. Bila sam nevina djevojčica, a on je bio bogati stranac kojem sam se svidjela. Nisam mogla reći ne", rekla je Alvarez pa otkrila da je uz pomoć kubanskih vlasti i tadašnjeg vladara Fidela Castra napustila Kubu i otišla živjeti s Maradonom.

"Fidela Castra sam upoznala nakon što su me sakrili u prtljažniku njegovog automobila i tako uveli u jedan hotel. Bilo mi je neugodno kad sam upoznala Fidela. Sjećam se da mi je stavio ruke oko struka i upitao Diega gdje me je upoznao. Dao mi je posebnu dozvolu za izlazak iz zemlje."

Mavys je s Maradonom provela tri godine.

"Uveo me u svijet droge. Natjerao me da povećam grudi. Bilo mi je zabranjeno da sama izlazim i uvijek me je netko čuvao. Mogla sam ići samo u šoping i zoološki vrt, ali je uvijek pratnja morala biti sa mnom. Nakon svih ovih godina osjećam se poniženo. Imala sam samo 16 godina i bila dio svega toga."

S Maradonom, koji je preminuo prošle godine, posljednji put čula se 2005. godine.

"Znam da je bio i s drugim Kubankama u tom periodu. Znam za najmanje dvije. Kada je umro, nisam ništa dobila od njegovog nasljedstva. Mislila sam da mi je možda nešto ostavio, da je možda u nekom trenutku shvatio kakvu mi je štetu nanio..."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.