"Imam svoje izvore, on će u prosincu postati trener Barcelone"

Foto: Guliver Image/Getty Images

GOTOVO je sigurno da Ernesto Valverde neće dočekati kraj sezone na klupi Barcelone. Prema pisanju španjolskih medija, neće dočekati ni kraj godine.

Barca igra užasno, nepovezano, stihijski, na improvizaciju i inspiraciju Lea Messija. Ako Argentinac ima svoj dan, onda se Katalonci mogu nadati nečemu, no ako se Messija zaustavi, Barca je obezglavljena. Posljednji rezultati ukazuju na ogromnu krizu Barcelone. U Primeri su prošli vikend izgubili od Levantea, a u Ligi prvaka praška Slavija je odigrala nulu na Camp Nou.

Nakon mizerne utakmice protiv prvaka Češke neki španjolski mediji pisali su da će na klupu Blaugrane sjesti legenda kluba, veliki Nizozemac Ronald Koeman, no Marca danas donosi tekst u kojem piše da će Marcelo Gallardo biti nasljednik Valverdea.

Marcelo Gallardo je bio odličan igrač, u Europi je igrao za Monaco i PSG, a za reprezentaciju Argentine nastupio je na SP-u u Francuskoj gdje je igrao i protiv Hrvatske.

Igračku karijeru završio je 2011. u urugvajskom Nacionalu, u kojem je zatim počeo raditi kao trener, a danas je na klupi slavnog River Platea i za brojne stručnjake on je jedan od rijetkih trenera koji bi mogao imati autoritet u Messijevoj svlačionici.

Claudio Borghi, bivši prvak svijeta s Argentinom 1986. u Meksiku, danas radi kao stručni komentator u Argentini i rekao je da ima informaciju kako će Gallardo već u prosincu sjesti na klupu Barcelone.

''Gallardo će postati trener Barcelone u prosincu. To je informacija koju sam dobio od pouzdanog izvora. Rodolfo D'Onofrio, predsjednik Rivera, kaže da je to nemoguće, no ja vjerujem svom izvoru'', kazao je Borghi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.