Immobile za povijest Serie A, Lazio iznenađujuće izgubio

Foto: Epa

U SUSRETU 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je na Olimpicu pobijedila Bolognu s 1:0, dok je Lecce preokretom stigao do 2:1 pobjede protiv Lazija. Roma je do prve pobjede u zadnja četiri kola stigla golom Lorenza Pellegrinija iz jedanaesterca u šestoj minuti utakmice. Hrvatski veznjak Nikola Moro nije nastupio za Bolognu.

Za razliku od Rome, drugi rimski klub je upisao neočekivan poraz. Lazio je na gostovanju kod Leccea poveo 1:0, ali je na koncu izgubio 1:2.

Lazio je poveo u 14. minuti golom Cire Immobilea. Bio mu je to 189. gol u Serie A i sad je deveti najbolji strijelac u povijesti tog natjecanja. Prestigao je Alessandra Del Piera, Alberta Gilardina i Giuseppea Signorija, koji su u karijeri zabili jedan zgoditak manje. Ipak, Lecce je u drugom poluvremenu okrenuo rezultat golovima Gabriela Strefezza (57) i Lorenza Colomba (71).

Večeras se još sastaju Cremonese - Juventus, Fiorentina - Monza, Inter - Napoli te Udinese - Empoli. Milan je današnjom pobjedom smanjio zaostatak za vodećim Napolijem na pet bodova, no Napoli ima utakmicu manje. Na trećem mjestu je Juventus (31). Zadnje tri pozicije drže Sampdoria (9), Cremonese (7) i Verona (5).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.