Index te vodi na skijanje u Nassfeld!

NASSFELD je jedno od 10 najboljih austrijskih skijališta, a nalazi se u Koruškoj. Osim snijega, sunca, širokih staza, planinskih koliba i zabave uz aprés-ski, Nassfeld nudi i neke dodatne servise. Jedan od njih je jedinstvena usluga u Alpama: "Nice Surprise". Radi se o servisu skija i boardova odmah na stazi po vrlo povoljnoj cijeni, već od pet eura, a skije i boardovi su gotovi za 5 do 10 minuta. Jedna posebna pogodnost je depo skija i bordova čije korištenje je besplatno za sve goste koji kupe skijašku kartu, a za pancerice i cipele treba dati simboličnu naknadu.

Raj za skijaše, snowboardere i skijaške trkače

Po pripremljenosti staza Nassfeld je na prvom mjestu sa svojih 110 kilometara odlično pripremljenih staza koje svake godine pregledava nezavisna komisija. Staze su proširene posljednjih godina tako da pružaju posebnu sigurnost. Skijalište ima 30 žičara uključujući i najdužu gondolu u Alpama: Millennium-Express. Ona prevozi putnike dužinom od 6.000 metara u samo 17 minuta. Gosti koji nisu smješteni u blizini Millennium-Expressa bit će do nje prevezeni besplatnim autobusom. Nassfeld ima odličnu ponudu za snowboardere s obzirom na to da je u njemu održano Svjetsko juniorsko snowboard prvenstvo i 4 svjetske utrke kupa. Tu su i dvije staze za skijaše trkače s osiguranim snijegom.

Za početnike, a i naprednije osiguran je početni paket "NTC Blue Day" koji košta 26 eura i za tu cijenu mladi mogu isprobati svu opremu za zabavne sportove na snijegu. Za prva spuštanja postoji "pametan teren" gdje se sve izvodi pod budnim okom stručnjaka, a kasnije se sva oprema može isprobati na stazama.

Nassfeld SkiHits!

Odaberite jedan od Nassfeld SkiHit paketa i uživajte u beskrajno mnogo sunčanih sati, gomili snijega, širokim stazama, ugodnim planinskim kolibama, zabavi uz après-ski, kulinarskim delicijama. Uz 110 km staza Nassfeld vam nudi savršen odmor na snijegu! Detalje provjerite na www.nassfeld.hr. ili na 01/3011778.

Snijeg, sunce i vrhunski kulinarski specijaliteti

Nassfeld se nalazi u području "Genovske ciklone" zbog koje se područje na 1.400 do 2.000 metara stalno opskrbljuje novim snijegom, a to uključuje i 7,6 kilometara dugu stazu do Tröpolacha u dolini Gail. Zbog toga je Nassfeld zaradio naziv "koruška snježna rupa". U slučaju nedostatka snijega, područje će opskrbljivati snježni topovi. Nassfeld također ima 850 sunčanih sati tijekom zimske sezone, što je 100 sati više u odnosu na Sjeverne Alpe. Osim pogodne klime, gostima bi mogli biti zanimljivi i kulinarski specijaliteti koji dolaze iz okolnih zemalja: Italije, Slovenije i Koruške. Postoji nekoliko vrhunskih restorana koji nude tradicionalne obroke. Nassfeld još nudi alpski wellness, 80 kilometara trkačkih staza, zamrznuto jezero Pressegger za klizanje ili hokej na ledu te osvijetljena sanjkališta.

Goste čeka 7.000 kreveta

Sezona u Nassfeldu počinje 28. studenoga 2009., a završava 11. travnja 2010. Godine. Gostima se nudi 7.000 kreveta u hotelima s tri, četiri i pet zvjezdica te gostinjskim kućama, lokalnim pansionima, seoskim gospodarstvima i mladenačkim hostelima. Na internetskoj stranici www.nassfeld.at/skiline posjetitelji imaju mogućnost osvrnuti se na protekli skijaški dan jednostavnim upisom broja skijaške karte. Sve na jednom mjestu zahvaljujući novoj infoliniji 01/3011 778.

Što možete osvojiti sudjelovanjem u NASSFELD kvizu

Natjecatelji kviza mogu osvojiti kape i vezice koje dijelimo kao dnevne nagrade. Dvodnevni skipass (weekendskipass) za dvije osobe X 2 te jednodnevni skipass za dvije osobe x 2 dijelimo kao tjednu nagradu. Finalna nagrada je tjedan dana u hotelu za dvoje ljudi sa 6 dnevnih ski passova.

Kako sudjelovati u NASSFELD kvizu

Prvi korak je poslati SMS poruku (cijena poruke je 3 kuna plus PDV) sa sljedećim sadržajem: NASSFELD i svojim imenom i prezimenom na broj 66126. Dobit ćete 2 poruke - prva je obavijest da ste aktivirali NASSFELD kviz, a druga je SMS poruka s pitanjem. 

Odgovarajte uvijek slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja: NASF i slovo koje predstavlja točan odgovor, npr NASF a. Točan odgovor daje sljedeće pitanje, pogrešan Vas vraća na početak. Dokle god točno odgovarate, dobivat ćete pitanje za pitanjem, a ako korisnik netočno odgovori, ponovno šalje poruku sadržaja NASSFELD i svojim imenom i prezimenom na broj 66126 i na taj način dobiva novo pitanje. Pravila kviza Nassfeld pročitajte OVDJE.