Iniesta: Mislim da ću biti spreman za premijeru

OVU SEZONE Andres Iniesta, nogometaš Barcelone i standardni član udarne postave Španjolske, nikako nema sreće s ozljedama.

Prije nekoliko dana je Španjolska u Murciji odigrala posljednju prijateljsku utakmicu prije odlaska na jug Afrike, te su pobijedili sa čak 6:0 Poljsku. Tada je prvi put za Španjolsku, nakon veljače 2009. godine, igrao Andres Iniesta, no izašao je s travnjaka nakon samo četrdeset minuta igranja. 

Razlog je bila ozljeda zadnje lože desne noge, sa čime je Iniesta imao problema i ranije tijekom sezone.

Španjolska će prvu utakmicu na Mundijalu u Južnoafričkoj Republici odigrati 16. lipnja, u Durbanu protiv Švicarske, u sklopu H skupine, a Iniesta se nada da će igrati u tom ogledu.

"Ima još dovoljno vremena. Osjećam malu nelagodu s desnom nogom, ali sam uvjeren da se mogu potpuno oporaviti do idućeg tjedna. Igranje na Mundijalu je vrhunac karijere, a ja ne bih volio propustiti niti djelić tog velikog natjecanja", rekao je Iniesta i dodao:

"Neke druge utakmice će možda biti i bitnije, no moja je želja u svakom trenutku pomoći reprezentaciji. Želim dokazati izborniku da sam spreman od starta."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.