Inter ga je zimus doveo da izbaci Perišića iz sastava. Sada želi pobjeći iz Italije

Foto: Profimedia

ROBIN GOSENS (28) stigao je iz Atalante u Inter krajem siječnja na posudbu, a onda je milanski klub otkupio njemačkog reprezentativnog lijevog beka za 27.4 milijuna eura. Gosens je do prije godinu dana bio jedan od najboljih bočnih igrača u Serie A pa ga je Inter uzeo ispred konkurencije.

Propala zamjena za Perišića

Nijemac je trebao izbaciti Ivana Perišića u 3-5-2 formaciji Simonea Inzaghija i postati vladar te pozicije u milanskom klubu. Ipak, Perišić je odigrao fantastično proljeće i bio je jedan od najboljih Interovih igrača. Gosens je pao skroz u drugi plan, a onda je Perišić po isteku ugovora otišao u Tottenham. Očekivalo se da će to probuditi Gosensa, no njegove igre nisu na nivou Perišićevih.

Želi otići pod svaku cijenu

Ove sezone Gosens je u 15 nastupa zabio jedan gol u 492 minute igre i sada želi otići iz kluba pod svaku cijenu. Zainteresirani su Bayer Leverkusen i Eintracht Frankfurt, koji ga žele već ove zime dovesti. Ali Inter ga ne želi pustiti. Talijani Gosensa žele zadržati do ljeta kako bi mu održali cijenu, a potom ga prodati. Gosens pak čini sve u svojoj moći da dobije dozvolu Intera za odlazak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.