Inter pobijedio Milan u gradskom derbiju

Foto: EPA-EFE

MILANSKI Derby della Madonnina u 21. kolu Serie A otišao je na stranu Intera. Ekipa Simeonea Inzaghija je golom Lautara Martineza upisala minimalnu pobjedu protiv Milana kojemu je ovo četvrti poraz u nizu. Rossoneri ne znaju za pobjedu od 4. siječnja, kada su svladali Salernitanu. Od tada su ubilježili pet poraza i dva remija.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL MARTINEZA

Inter, koji je na Giuseppe Meazzi bio službeni domaćin u današnjem derbiju, bio je nadmoćan suparnik tijekom cijele utakmice i Stefano Pioli može biti zadovoljan što njegova ekipa nije primila još više golova. Trenutak odluke dogodio se u 34. minuti, kada je bivši igrač Milana Hakan Calhanoglu iz kornera asistirao za gol Martineza.

O inferiornosti Milana dobro govori podatak da aktualni prvaci nisu uputili ni jedan jedini udarac u okvir gola Andrea Onane. Pali su na šesto mjesto tablice i sada se sasvim sigurno može reći da je budućnost trenera Piolija upitna. Inter je sada ponovno drugi, ali lider prvenstva Napoli ima velikih 13 bodova prednosti. Marcelo Brozović i Ante  Rebić ušli su u igru krajem utakmice.