Inter razbio City na američkoj turneji

EUROPSKI nogometni prvaci, igrači milanskog Intera, u prijateljskom su dvoboju pred 36.569 gledatelja na stadionu Baltimore Ravensa (NFL) nadigrali Manchester City 3:0.

Olakotnu okolnost teškog poraza u posljednjoj predsezonskoj utakmici američke turneje Englezi mogu pronaći u dvama uzrocima. Prvi je izostanak trenera Roberta Mancinija, koji se zbog slučaja bolesti u obitelji vratio u Europu pa je momčad vodio njegov pomoćnik Brian Kidd. Drugi je činjenica da je Patrick Vieira zaradio izravan crveni karton zbog, procijenio je sudac, preoštrog starta na Marcu Materazziju, donedavnom si suigraču, u 21. minuti utakmice pri rezultatu 0:0.

Nigerijski napadač talijanske momčadi Victor Obinna načeo je golmana Joea Harta u 38. minuti, da bi, uz malu pomoć Joleana Lescotta, u 54. minuti nadmudrio i Shaya Givena, koji je branio u drugom dijelu utakmice.

Konačan je rezultat postavio još uvijek 17-godišnji lijevi bočni igrač Intera Cristiano Biraghi, koji je u 74. minuti sjajno pogodio s 35 metara daljine.

"Vrlo sam zadovoljan s predstavom moje momčadi. Igrali su momci vrlo dobro. Naša je ideja popraviti fizičko stanje svakog pojedinca i dati priliku što većem broju mladih, neafirmiranih igrača. U ovoj smo utakmici učinili obje stvari", rekao je španjolski trener Intera Rafael Benitez.

Prijateljska nogometna utakmica:

Inter – Manchester City 3:0 (Obinna 38, 54, Biraghi 74)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.