Inzaghi do prve pobjede na novom poslu došao protiv druge legende Milana

Foto: EPA

TALIJANSKI prvoligaš Salernitana je u 1/16 finala Kupa na domaćem terenu rutinski i bez ikakvih problema s 4:0 svladala Sampdoriju, sadašnjeg drugoligaša, a nekadašnjeg velikana talijanskog nogometa i finalista Lige prvaka. Cijelu utakmicu za domaći sastav odigrao je i bivši igrač Hajduka i hrvatske reprezentacije Domagoj Bradarić.

Na klupi Salernitane pobjedu je u svojoj trećoj utakmici upisao njen novi trener Filippo Inzaghi, a sudbina je htjela da to bude baš protiv Andree Pirla, njegovog bivšeg suigrača iz Milana s kojim je osvojio sve moguće domaće i kontinentalne trofeje.

Obojica imaju težak posao u prvenstvu

Obojica trenutno pred sobom imaju izuzetno težak posao. Salernitana je posljednja ekipa Serie A sa samo četiri boda nakon 10 kola, a Sampdoria se u Serie B nalazi na 17. mjestu koje na kraju sezone vodi u doigravanje za ostanak u drugom rangu.

Inzaghija u Kupu čekaju novi susreti sa starim znancima, u osmini finala igrat će protiv Juventusa, svog bivšeg kluba. Za Staru damu igrao je od 1997. do 2001. kada je za tada vrtoglavih 36 milijuna eura prešao u Milan, u kojem je kasnije završio igračku i počeo trenersku karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.