IRANSKI HULK

Iranski Hulk protiv Kazačkoga Gorile

Foto: Instagram / Джуманов Алмат Бахытович

IRANSKI HULK ne odustaje od borilačke karijere i čini se da bi uskoro mogao dogovoriti svoju prvu borbu nakon što ga je izazvao Kazački Gorila, a on je s oduševljenjem prihvatio izazov i pozvao ga da što prije potpiše ugovor te usput izvrijeđao Martyna Forda i nazvao ga kukavicom. 

Bodybuilder Sajad Gharibi trebao se u celebrity meču u travnju boriti protiv britanskog kolege Forda, "najstrašnijeg čovjeka na svijetu". No nakon što ga je Ford osramotio na javnom sučeljavanju, Iranskom Hulku sve se srušilo, odrekla ga se obitelj, plakao je na televiziji, a na Instagramu rekao da mrzi Irance i da si želi okončati život.

Ford se bojao da će si Hulk oduzeti život ako izgubi

Ford je nakon toga otkazao borbu zbog "brige za njegovo psihičko zdravlje", rekavši da se ne može boriti protiv nekoga tko bi si u slučaju poraza mogao oduzeti život. Gharibija je to razljutilo i ne prihvaća odgovornost za otkazivanje borbe, svaljujući je na Forda.

Zato bi se u borilištu mogao naći protiv Djumanova Almata Bakhytovicha, poznatog kao Kazački Gorila ili Kazački Titan, strongmena koji se redovito na Instagramu hvali svojom snagom. On ga je prvi put prozvao još u travnju, a sada je sve ponovio: "Sajade, ti su kukavica, čekam te već godinu dana, dođi i potpiši ugovor."

"Vidim da me nedavno prozvao Kazački Gorila, nadam se ne samo zbog pratitelja i klikanosti", odgovorio je Iranski Hulk Kazahstancu pa se dotaknuo Forda. "Nadam se da neće odustati kao moj prošli kukavički protivnik. Dođi i suoči se sa mnom, čekam te, potpiši ugovor čim stigneš."