Ivan Rodić: Do jučer sam bio navijač na sjeveru, a od sutra ću ginuti za bijeli dres

IVAN RODIĆ, "bila beštija" kako ga je volio nazivati trener Šibenika Ivica Kalinić, danas se prvi put pojavio na Poljudu i odradio trening kao igrač Hajduka. Na pripreme u Austriji ipak nije otputovao, jer još ga čeka formalnost potpisivanja ugovora, te će prvi trening sa ostatkom momčadi odraditi u utorak. Rodić jedva čeka da se napokon pridruži Mišinom sastavu.

"Konačno mi se ispunio dječački san. Do jučer sam bio na sjeveru, kao navijač Hajduka, a uskoro ću biti na travnjaku s budućim suigračima i davati 300 posto. Hajduk mi jako puno znači, od malih sam nogu dolazio na utakmice na Poljud i uvijek sam drukao za Hajduka. Od početka mi je bio u srcu", kaže Rodić.

Napadač Šibenika je mjesecima priželjkivao transfer koji je ovih dana napokon realiziran. Ali povuci-potegni je trajalo i trajalo, priča se razvukla pa Rodić na kraju mora biti sretan što je dobila (za njega) sretan svršetak. "Dugo je trajala ta trakavica i hvala Bogu da je napokon završila. Sretan sam zbog toga", kaže Rodić koji je Hajdukov igrač postao istovremeno kad i još dva napadača - Paraiba i Eliakwu, a uskoro bi u Split trebao doći i Kinez Zhu Ting.

"Nastala je mala gužva u napadu, ali ja se konkurencije ne bojim. Konkurencija je zdrava. Jedva čekam da izađem na zeleni travnjak i izborim se za mjesto u prvoj momčadi. Navijačima mogu obećati da ću svim srcem ginuti za bijeli dres, uvijek me je krasila ta borbenost koja traje svih 90 minuta. I nadam se da ćemo napokon osvojiti prvenstvo", zaključio je Rodić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.