Ivanušec: Ne smijemo upasti u euforiju. Navijači imaju pravo na to

Foto: Nel Pavletic/Pixsell

EUROPSKO PRVENSTVO počinje u petak utakmicom domaćina Njemačke i Škotske, dok će Hrvatska svoj prvi susret odigrati u subotu u 18 sati u Berlinu protiv Španjolske. Izabranici Zlatka Dalića na svakodnevnim konferencijama za medije odgovaraju na pitanja novinara, a danas su na redu bili Luka Ivanušec i Ante Budimir.

Među ostalim, Ivanušec je odgovorio na pitanje o očekivanjima, odnosno prate li portale i reakcije navijača koji se nadaju velikom rezultatu. "Definitivno imamo samopouzdanja. Ta utakmica s Portugalom nam je jako dobro došla, ali mi igrači ne smijemo upasti u euforiju. Navijači, naravno, imaju na to pravo, ali mi moramo ići korak po korak. To nam je uvijek donosilo rezultat", rekao je hrvatski veznjak.

Hrvatska je sa Španjolskom igrala u finalu Lige nacija

Hrvatska je prošle godine izgubila od Španjolske nakon penala u finalu Lige nacija. "Odigrali smo tad jednu jako dobru utakmicu, imali smo i mi i oni šanse i bilo je u egalu. Tako trebamo ponoviti i ovu utakmicu", izjavio je Ivanušec.

Podsjetimo, Hrvatska je na pripremama uoči Eura pobijedila Sjevernu Makedoniju na Rujevici (3:0) te Portugal u Lisabonu (1:2), što je bila povijesna, prva pobjeda nad tom reprezentacijom. Uz Španjolsku i Hrvatsku, skupinu B na Europskom prvenstvu čine i branitelj naslova Italija te Albanija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.