Regija

Izbacio Partizan pa napao fotoreportera: Rekao sam mu - čekaj kraj, ubit ću te

https://www.vecernji.hr/sport/poznati-vatreni-nema-dileme-ovakav-hajduk-uzima-titulu-bez-problema-1607253

AEK iz ciparske Larnace izbacio je beogradski Partizan iz Europa lige. AEK je u prvom susretu pred svojim navijačima slavio 2:1, a u uzvratu u Beogradu izvukao 2:2 nakon što je dvaput gubio.

Poslije utakmice bijesni navijači Partizana tražili su ostavku uprave i skinuli dresove igračima, a susret je obilježio i srpski nogometaš Nenad Tomović, igrač AEK-a. Tomović, bivši igrač Partizanovog rivala Crvene zvezde, napao je fotoreportera. Odmah poslije posljednjeg sučevog zvižduka krenuo je u potragu za njim, a kada ga je našao, zatrčao se i bacio ga na atletsku stazu. 

"Nisam ga udario, gurnuo sam ga, imam 20 svjedoka koji su sve čuli! Znaš li što mi je pričao? Ciganska pi*ko! Tvoja djeca su Cigani! Je*em ti mamu", otkrio je Tomović nakon utakmice za Informer pa dodao:

"Nikad ne bih reagirao da mi je psovao cigansku majku itd... Ali kad mi djecu spomeneš, poludim. Najviše me pogodilo što mi je djecu psovao. Odmah sam mu rekao - čekaj kraj, ubit ću te. Sreća njegova što sam ga samo odgurnuo! Da nije bila nogometna utakmica, drugačije bi to završilo jer mi je cijelo vrijeme psovao djecu! Ne jednom, već 100 puta! Kad mi djecu spomeneš, poludim.

Nikad ne bih ovako reagirao, igrao sam i derbi i sve, vrijeđaju te i to je normalno. Igrao sam i za reprezentaciju, uvijek bio korektan i nikada jednu ružnu riječ nisam rekao za Partizan, a on mi djecu dira. E to neću trpjeti."