Regija

Izbornik BiH pozvao dvojicu igrača iz HNL-a

Foto: EPA

BOSANSKOHERCEGOVAČKI izbornik Dušan Bajević objavio je popis od 32 nogometaša za tri reprezentativna ogleda u studenom, a na njemu se nalaze i dva igrača iz HNL-a, Stjepan Lončar iz Rijeke i Darko Todorović iz Hajduka.

Najbolji nogometaši BiH će započeti ciklus prijateljskim dvobojem protiv reprezentacije Irana 12. studenog na sarajevskom Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", a nakon toga slijede susreti u okviru Lige nacije - 15. studenog u Amsterdamu s Nizozemskom i tri dana kasnije u Sarajevu s Italijom.

"Želimo naglašeno pružiti šansu nogometašima iz domaćih klubova, a prijateljska utakmica s Iranom može poslužiti da vidimo kako se oni snalaze kad je jača konkurencija i veći zahtjevi", izjavio je izbornik Bajević.

On će okupiti nogometaše 9. studenog u Sarajevu, najavio je kako će pratiti i formu svih drugih potencijalnih reprezentativaca, ali i razvoj situacije oko pandemije koronavirusa.

"Pratit ćemo posebno epidemiološku situaciju u narednom razdoblju i nadam se da će svi doći zdravi na ovo okupljanje. Igramo tri utakmice za tjedan dana, zato je važno da imamo dovoljno igrača na koje možemo računati", poručio je Bajević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.