Europsko prvenstvo

Izbornik Šoštarić: Nema euforije kad pobjeđujemo, a sad nema nikakve tragedije

Foto: EPA

HRVATSKE rukometašice su u petoj utakmici na Europskom prvenstvu u Danskoj upisale prvi poraz. Bolja je bila Norveška rezultatom 36:25.

Hrvatska u utorak u posljednjem kolu drugog kruga igra protiv Njemačke i pobjeda je sigurno vodi u polufinale, a možda čak i remi.

Hrvatska je odigrala odličnih 40 minuta

Protiv Norveške se Hrvatska držala dvije trećine utakmice, povela je početkom drugog dijela rezultatom 16:15, ali je onda energetski jako pala.

“Činjenica je da smo odigrali odličnih 40 minuta protiv Norveške i da smo jedino mi i Norveška odigrali pet utakmica u 10 dana. Kao što smo rekli da nema euforije kad pobjeđujemo, tako sad nema nikakve tragedije. Sad se moramo pripremiti, odmoriti i u potpunosti se posvetiti utakmici s Njemačkom. Mislim da im apsolutno možemo parirati. Mi i dalje sanjamo svoj veliki san, a to je polufinale Europskog prvenstva“, odlučno je kazao izbornik Nenad Šoštarić, dok je Dora Krsnik dodala:

“Mislim da smo odlično odigrale 40 minuta, odlično smo se branile, trčale, iako smo imale najviše problema s tom polukontrom i kontrom. Mislim da je umor odradio svoje. Idemo dan po dan, izvući ćemo ono što je bilo dobro, ono što nije ćemo popraviti. Borit ćemo se, dat ćemo sve od sebe i vjerovati u sebe“, zaključila je Krsnik.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.