Izbornik Srbije: Glupost i nezrelost. Ovo nije prvi put da se ovo događa

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

U DVOBOJU 3. kola druge faze kvalifikacija za Euro 2020. u Beogradu hrvatski rukometaši odigrali su 25:25 (13:13) sa Srbijom. 

> SRBIJA - HRVATSKA 25:25 Loša Hrvatska u drami iščupala bod u Beogradu

Pred 5000 gledatelja u beogradskoj Štark Areni Hrvatska je osvojila važan bod za osiguranje plasmana na Euro i ponovno je na vrhu skupine s pet bodova. U dramatičnoj utakmici Hrvatsku su do boda odveli vratar Marin Šego s 12 obrana i Domagoj Duvnjak koji je svoj šesti gol na utakmici postigao 30 sekundi prije kraja.

Srbija je u drugom poluvremenu imala više puta dva gola razlike, srpski rukometaši su u nekoliko navrata imali i zicere za +3, ali Šego je spašavao Hrvatsku.

Izbornik Srbije Nenad Peruničić razočaran je konačnim rezultatom:

''Mislim da smo bili bolji. Opet nezrelost, opet glupost mladih igrača, opet nepoštivanje akcija jer je točno rečeno kome ide pas. Ovo nije prvi put da se ovo događa. Momci moraju biti mirni u glavi, razumjeti što znači odgovornost. Gradili smo rezultat cijelu utakmicu, puno energije je potrošeno. Bili smo stegnuti i nikako se nismo mogli opustiti. Moramo više vjerovati u neke stvari'', rekao je Peruničić pa dodao:

''Bilo je jako teško igrati protiv reprezentacije koja ima jasan sustav igre i koja je dugo zajedno. Imali smo puno tehničkih grešaka. To je neuigranost. Krivo mi je. Čestitam svojim igračima, ali protiv ovakvog protivnika to nije dovoljno.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.