Izbornik srpskih rukometašica podnio ostavku: Hrvatska je jača u svim segmentima

ŽENSKA rukometna reprezentacija Srbije ostala je bez izbornika. Nakon ukupnog uvjerljivog poraza od Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Duško Milić je podnio ostavku na dužnost izbornika Srbije.

> Nebitni poraz u Kragujevcu: Rukometašice izborile Svjetsko prvenstvo u Brazilu!

> "Srpkinje su limitirana ekipa, u Brazil idemo po vrhunski rezultat"

Podsjećamo, hrvatske rukometašice, koje vodi izbornik Vladimir Canjuga, pobijedile su Srbiju u Varaždinu sa 36:25 u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Brazilu krajem godine, čime su napravile najveći dio posla. Ostatak su obavile u Kragujevcu. Iako je Srbija pobijedila s minimalnih 31:30, Hrvatska je s ukupnih +10 izborila svjetsku smotru.

Duško Milić odlučio je napustiti klupu Srbije, iako ga je ugovor vezao do rujna.

"Rekao sam da ću se sam maknuti s mjesta izbornika kada procijenim da to više nije to, makar imao ugovor i na pet godina. Iako je Hrvatska jača od nas u svim segmentima, nisam zadovoljan kako igramo, pa je moj odlazak logičan potez. Drago mi je da sam se ipak s pobjedom oprostio od ekipe", istaknuo je crnogorski stručnjak Duško Milić.

Rukometni savez Srbije morat će za sljedeći kvalifikacijski ciklus, za Europsko prvenstvo u Nizozemskoj, potražiti novog izbornika...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.